Турецький збір Ворскли: поки що лише втрати

Ворскла вирушила на перші збори в Туреччині з травмованими гравцями основного складу.

За нашими даними, збори в Туреччині пропустять декілька ключових гравців Ворскли. Точніше, майже всі вони присутні на зборах, але через травми не зможуть приймати участь у тренувальному процесі та контрольних матчах. Зокрема, це новачок Андрій Бацула, а також Олександр Скляр, Руслан Степанюк та капітан Володимир Чеснаков, який має підозру на розрив меніску та має перенести операцію. Таким чином, єдиний новачок, який наразі є в команді та тренується в загальній групі – це Венсан Тілль.

Окрім цього, є інформація, що команду в будь-який момент може покинути Ібрахім Кане, якого «сватають» в один з бельгійських клубів. Все залежить від того, як зуміють домовитися сторони. Також є інформація, що полтавці поки що не можуть домовитися з потенційним новачком Владленом Юрченком. Зокрема, вітчизняні ЗМІ повідомляють, що Юрченко може перейти до латвійської «Риги». Тож перспективи на підсилення у Ворсклі в це зимове міжсезоння дуже туманні.

Андрій ДОМНЕНКО, vorskla.poltava.ua


Коментування и розміщення посилань заборонено.

Коментарі закриті.


ALL RIGHTS RESERVED. ПЕРЕДРУК МАТЕРІАЛІВ САЙТУ БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО УЗГОДЖЕННЯ З АДМІНІСТРАЦІЄЮ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ ЛИШЕ ЗА УМОВИ ЗАЗНАЧЕННЯ АВТОРА І НАЯВНОСТІ АКТИВНОГО ПОСИЛАННЯ НА САЙТ. РЕДАКЦІЯ НЕ ЗАВЖДИ ПОДІЛЯЄ ДУМКУ АВТОРІВ МАТЕРІАЛУ.