Ворскла – Зоря 1:2

Ворскла вдома поступається Зорі – Скрипник не має відповіді на питання, що відбувається з командою.

Зоря, як і Ворскла, розпочала сезон не досить вдало, і навіть найзатятіші скептики стверджували, що «таку Зорю ми маємо обігрувати». Але Ворскла була проти. Перший тайм господарі провалили повністю – ні напад, ні захист не показували абсолютно ніякої гри, і суперник кілька разів вдало цим скористався. Перший гол залетів у ворота Ісенка вже на 4-й хвилині, відзначився Герреро. Надалі на протязі тайму Зоря мала мінімум 3 моменти – двічі Герреро з передач Антюха не забив у повністю порожні ворота, а потім і сам Антюх влучив у штангу. По хорошому, після першого тайму Ворскла мала «горіти» 0:4, але сьогодні футбольний бог змилувався над полтавцями. Більше того: по перерві господарі додали, у грі з’явилася бодай якась думка, і на 67-й хвилині Феліпе, який щойно замінив Скляра, забив гол-красень – 1:1. Здавалося, Зоря зламалася, і Ворскла продовжила нагнітати, але знову почалися проблеми в захисті, і ворскляни привезли собі гол після штрафного – Джордан виявився спритнішим за Ісенка. В залишок часу команди особливо цікавого нічого не показали, і полтавці знову втрачають залікові бали, показавши беззубу гру з безліччю привозів.

Після закінчення матчу трапилась неприємна ситуація. Перед самим початком пресконференції почалася повітряна тривога, через що пресконференцію офіційно відмінили. Журналісти не змогли задати питання тренерам, тож дехто вирішив дочекатися Віктора Скрипника і запитати його про матч. Але Скрипник в дещо різкуватій формі відмовився давати коментар, зазначивши, що в нього немає відповіді на питання, що відбувається з командою. Перед цим у нього відбулася розмова з керівниками Ворскли, і вочевидь, вона була не дуже приємною. Саме цим, можливо, і була викликана роздратованість тренера і його небажання спілкуватися з представниками преси. Звісно, це було не дуже приємно, бо Скрипник більшість своєї кар’єри провів у Європі, а там прийнято поважати пресу і виходити на спілкування навіть попри поразку. Залишимо цей факт на совісті тренера.

Андрій ДОМНЕНКО, vorskla.poltava.ua


Коментування и розміщення посилань заборонено.

Коментарі закриті.


ALL RIGHTS RESERVED. ПЕРЕДРУК МАТЕРІАЛІВ САЙТУ БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО УЗГОДЖЕННЯ З АДМІНІСТРАЦІЄЮ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ ЛИШЕ ЗА УМОВИ ЗАЗНАЧЕННЯ АВТОРА І НАЯВНОСТІ АКТИВНОГО ПОСИЛАННЯ НА САЙТ. РЕДАКЦІЯ НЕ ЗАВЖДИ ПОДІЛЯЄ ДУМКУ АВТОРІВ МАТЕРІАЛУ.